stirile din data de
in arhiva de stiri

Vineri, 2017-05-26 : Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia" implineste 90 de ani

Luni, 29 mai, Ateneul Popular "Mr. Gh. Pastia" va găzdui concertul aniversar "Ateneu 90". Programul pregătit cu ocazia implinirii a 90 de ani institutiei de cultură cuprinde luni 29 mai, de la ora 18:30 - vernisajul expozitiei aniversare "Ateneu 90" iar la ora 19:00 va fi un concert aniversar al Orchestrei de Cameră Unirea, solist Cristina Anghelescu - vioară. Marti, 30 mai, de la ora 19:30 este programat Medalion de compozitor "Horia Moculescu 80", invitati fiind Corina Chiriac, Alexandra Velniciuc, Nidia Moculescu şi compozitorul Viorel Gavrilă.

Vineri, 2017-05-26 : Training despre voluntariat, la Focsani

Asociatia Generatiei de Azi vine in intampinarea tinerilor din Focșani cu training-ul: "Voluntariatul - intre sustinere şi contestare", care se va desfăşura duminică, 28 mai incepand cu ora 10:00 in Sala de Conferinte a Direcției Județene pentru Sport şi Tineret Vrancea. Asociația propune prin acest eveniment, o altă viziune asupra a ceea ce inseamnă voluntariatul. Astfel, aflat de data aceasta in Focșani, training-ul "Voluntariatul - intre susținere și contestare" le va oferi tinerilor liceeni șansa de a descoperi cum pot fi lideri mai buni, cum pot lucra eficient in cadrul unei echipe sau cum pot depăși barierele emoționale atunci cand vor trebui să susțină un discurs in fața unui public. De la Ingrid Bărbulescu, studentă in cadrul Facultătii de Psihologie şi Ştiintele Educatiei şi Coordonatoare a Departamentului de Resurse Umane, Valentin Stan, Secretar Adjunct in cadrul Asociatiei şi student la Facultatea de Jurnalism şi Ştiintele Comunicării şi Cristian Tănase, preşedintele Asociatiei Generatiei de Azi, elevii vor putea afla despre ce inseamnă voluntariatul, ce drepturi și obligații au, care sunt indatoririle lor, precum și modalități prin care se pot dezvolta la nivel profesional și personal. Acest proiect face parte dintr-o campanie națională desfășurată pană acum in orașe precum Buzău, Tulcea, Iași, Constanța, Arad si Galați. Asociatia Generatiei de Azi este o organizatie non-guvernamentală, care are ca obiective majore promovarea tinerilor in mediul social, economic şi eductional, precum şi responsabilizarea acestora cu privire la viata lor şi rolul pe care il au in familie, şcoală şi societate.

Vineri, 2017-05-26 : Curs festiv pentru absolventii Liceului Tehnologic "Al. I. Cuza" Panciu

Joi, 25 mai 2017, clasele a XII-a și a XIII-a Seral, de la Liceul Tehnologic "Al. I. Cuza" din Panciu au organizat cursul festiv de absolvire la Casa Orășenească de Cultură "Mihai Eminescu". Elevii au primit diplome de absolvenți și flori, iar premianții fiecărei clase au fost recompensați cu diplome și cărți. Primarul Iulian Nica le-a urat elevilor mult succes la Bacalaureat, sfătuindu-i să nu-și piardă niciodată curajul de a-și implini idealurile, oricat de greu le va fi.

Vineri, 2017-05-26 : Depuneri de coroane la Monumentul Eroilor din Panciu

Ziua Eroilor a fost marcată joi, 25 mai 2017, in cadrul manifestării comemorative organizată de Primăria Panciu la Monumentul Eroilor din centrul orașului. La eveniment au participat, alături de primarul Iulian Nica, deputatul Nicușor Halici, vicepreşedintele Consiliului Judetean Vrancea, Dănuț Cristian, veterani şi văduve de veterani de război, consilieri locali, reprezentanti ai administratiei locale şi ai institutiilor, elevi şi profesori de la cele două licee - Liceul Tehnologic "Al I. Cuza" şi Liceul Teoretic "Ioan Slavici". Parada Muzicii Militare de la UM 01270 Focşani și a Plutonului 288 Apărare Antiaeriană Milcov, impreună cu participanții, pe traseul Casa Orășenească de Cultură "Mihai Eminescu" - Bulevardul Independentei - strada Nicolae Titulescu - Monumentul Eroilor a precedat slujba de pomenire oficiată in memoria eroilor neamului. Manifestarea a continuat cu alocutiunile oficialitătilor şi ale invitatilor la eveniment, cu depunerea de coroane de flori si s-a incheiat cu un minirecital de cantece patriotice prezentat de Fanfara Muzicii Militare a UM 01270 Focșani.

Vineri, 2017-05-26 : Spitalul Judetean Focsani vrea să angajeze 12 medici

Spitalul Judetean de Urgentă "Sf. Pantelimon" din Focşani a scos la concurs 12 posturi de medici primari şi medici specialişti. Spitalul vrea să angajeze un medic specialist specialitatea Nefrologie, un medic primar confirmat şi un medic specialist confirmat in specialitatea ATI, un medic primar confirmat şi un medic specialist confirmat in specialitatea Urologie, un medic specialist confirmat in specialitatea Psihiatrie pediatrică, un medic specialist confirmat in specialitatea Diabet zaharat, nutritie şi boli metabolice, doi medici specialişti confirmati in specialitatea Neonatologie, un medic primar confirmat şi un medic specialist confirmat in specialitatea Cardiologie şi un medic primar confirmat in specialitatea medicină internă. Inscrierile la concurs se fac la sediul unitătii. Informatii se pot obtine numărul de telefon 0237.62.50.00, int 278.

Vineri, 2017-05-26 : 197 de locuri de muncă declarate vacante la AJOFM Vrancea

197 de locuri de muncă au fost declarate vacante la AJOFM Vrancea. Isi pot gasi de munca persoanele calificate in meserii precum: auditor in domeniul calitatii, consilier inginer agronom, floricultor, consilier juridic, inspector in administratia publica, economist, inginer constructii civile si industriale, secretara, tehnician devize si masuratori in constructii, inginer energetic, inginer TCM, inginer electronist, tehnician electronist, inginer industria alimentara, operator vinificator imbuteliere, operator PC, programator, agent vanzari/ business, casier, lucrator comercial, ajutor bucatar, ajutor ospatar, ambalator manual, brutar, operator industria alimentara, operator confectioner industrial, electrician, electromecanic, mecanic masini/ utilaje, agent securitate, operator masini cu comanda numerica - CNC, frezor universal, frigotehnist, instalator, operator cuptoare si instalatii pentru laminarea metalelor, buldoexcavatorist, manipulant marfuri, primitor distribuitor materiale si scule, masinist pod rulant, sofer, strungar BW, tamplar PVC, lacatus, muncitor calificat in constructii, infirmiera, ingrijitor cladiri. Muncitorii necalificati poti gasi slujbe in industria confectiilor si in constructii.

 

 

»   «